Welcome to Wmo-raad Sittard-Geleen   Click to listen highlighted text! Welcome to Wmo-raad Sittard-Geleen
Wmo-raad Sittard-Geleen

Wmo adviescentrum

Voor een goed advies!

Voor al uw vragen over wonen, welzijn en zorg en ondersteuning kunt u terecht in het  Wmo adviescentrum. Dit adviescentrum kunt u vinden op de zorgboulevard in Zuyderland medisch Centrum. In het adviescentrum werken diverse partners samen zoals Orbis, Vivantes, MEE, PIW en Streekzorg Westelijke Mijnstreek. Op deze manier wordt de informatie, advies en ondersteuning naadloos op elkaar afgestemd.

Zonder afspraak
U kunt het adviescentrum tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen. Of u nu patiënt bent, mantelzorger, vrijwilliger of ondersteuner. Een Wmo-consulent is u graag van dienst. Kunt u niet naar Zuyderland komen maar wenst u wel een gesprek? Dan brengt de Wmo-consulent een bezoek bij u aan huis. Bovendien werkt het Wmo adviescentrum nauw samen met de wijksteunpunten en ook daar kunt u terecht met al uw vragen.

Werkwijze
Samen wordt naar een oplossingen gezocht. Eerst kijken we samen naar wat u of uw omgeving nog zelf kan doen. Dan zoeken we mogelijke oplossingen in wettelijke, algemene of collectieve voorzieningen. Als laatste komen individuele voorzieningen aan bod zoals huishoudelijke hulp, een woningaanpassing of een vervoersvoorziening.

Folders
Op het adviescentrum is ook de papierenversie van de volgende folders van de gemeente Sittard-Geleen met betrekking tot de Wmo verkrijgbaar:

Contact
Telefoon 046 – 477 8841 (wanneer u dit nummer belt wordt u door de gemeente doorverbonden naar het Wmo adviescentrum).
wmo@sittard-geleen.nl

Bezoekadres
Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen
Dr. H. van der Hoffplein 1
6162 BG Sittard – Geleen

Het Wmo adviescentrum vindt u op de begane grond.
De consulenten werken met en zonder afspraak. Dus u kunt gewoon binnenlopen.
Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 13.00 uur.
Meer informatie kunt u ook vinden in de rubriek ‘Wmo Adviescentrum‘ op de pagina Wmo van de website gemeente Sittard-Geleen. Op deze pagina staat alle informatie met betrekking tot de Wmo bij elkaar.

Bereikbaarheid
Bij het Zuyderland Medisch Centrum is een bushalte en een halte voor de Regiotaxi aanwezig.
Parkeergarage (betaald) is aanwezig.

Click to listen highlighted text!