Welcome to Wmo-raad Sittard-Geleen   Click to listen highlighted text! Welcome to Wmo-raad Sittard-Geleen
Wmo-raad Sittard-Geleen

Wmo Adviescentrum vanaf 15 juni 2020 weer geopend

Wmo Adviescentrum vanaf 15 juni 2020 weer geopend

Vanaf maandag 15 juni is het Wmo adviescentrum weer geopend. U vindt het Wmo adviescentrum in Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen (Dr. H. van der Hoffplein 1, Geleen). Het adviescentrum werkt enkel op afspraak tussen 9.00 uur en 16.30 uur. Ook gelden er andere beperkingen in verband met de coronamaatregelen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 046-4778841. Tijdens dit gesprek wordt eerst gekeken of uw vraag telefonisch kan worden beantwoorden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt alsnog een afspraak gepland.

Voor het aanvragen van de Gehandicapten ParkeerKaart (GPK) is een gesprek in het adviescentrum altijd noodzakelijk, omdat u de legeskosten van de kaart bij het indienen van de aanvraag direct moet betalen. Nadat u bericht hebt gekregen dat uw GPK is toegekend, maakt u een afspraak voor het ophalen van de kaart.

In verband met de coronamaatregelen dient u met het volgende rekening te houden. U kunt met maximaal 2 personen komen. Het is niet mogelijk om met meer personen deel te nemen aan het gesprek of te wachten in het adviescentrum.

De landelijke richtlijnen worden gehanteerd. Dit betekent dat u niet mag komen als er sprake is van neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, niezen, keelpijn en verhoging of koorts. In en buiten het adviescentrum wordt de norm van 1,5 meter gehanteerd.

Bij de ingang van het ziekenbuis zullen controlevragen over uw gezondheid worden gesteld .

Click to listen highlighted text!