Welcome to Wmo-raad Sittard-Geleen   Click to listen highlighted text! Welcome to Wmo-raad Sittard-Geleen
Wmo-raad Sittard-Geleen

Mantelzorgcompliment Sittard-Geleen-Born 2017

Mantelzorgcompliment Sittard-Geleen-Born 2017

Zorgt u ook langdurig en intensief voor een zieke of gehandicapte partner, familielid, vriend of kennis? Dan komt u, onder bepaalde voorwaarden, in aanmerking voor het Mantelzorgcompliment. U kunt dit compliment – een bedrag van 175 euro – zien als blijk van waardering voor al het goede werk dat mantelzorgers doen. Wanneer krijgt u dit compliment? Er zijn een aantal mogelijkheden:

U kreeg het mantelzorgcompliment ook in 2016
Heeft u het mantelzorgcompliment in 2016 ook gekregen en is uw situatie of die van uw zorgvrager hetzelfde gebleven? Dan krijgt u dit najaar hierover automatisch een bericht.
Uw situatie is veranderd ten opzichte van 2016? Kreeg u in 2016 het mantelzorgcompliment, maar is er daarna iets gewijzigd in de verleende mantelzorg? Meld dit dan alstublieft bij het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek, tel. 046-4575700.

Niet eerder dit mantelzorgcompliment ontvangen
Heeft u in 2016 geen mantelzorgcompliment ontvangen, maar bent u nu wel mantelzorger? Meld u zich dan vóór 31 december 2017 aan bij het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek, tel. 046-4575700

Meer informatie over het mantelzorgcompliment kunt u ook vinden op de website van Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek.

Click to listen highlighted text!