Welcome to Wmo-raad Sittard-Geleen   Click to listen highlighted text! Welcome to Wmo-raad Sittard-Geleen
Wmo-raad Sittard-Geleen

Informatie op de website van de Wmo-raad Sittard-Geleen

Informatie op de website van de Wmo-raad Sittard-Geleen

Beste lezer, dit nieuwsbericht heeft u gevonden op de homepage van onze website of op de pagina “NIEUWS”. Maar op onze website proberen wij, als Wmo-raad Sittard-Geleen, u meer informatie te bieden over zaken die de Wmo en Inclusie betreffen.

Naast informatie over de Wmo-raad Sittard-Geleen zelf, kunt u op de subpagina’s van “WMO INFORMATIE” informatie vinden over de Wmo en aspecten die daaraan zijn te relateren.

Op de subpagina’s van “LOKALE INCLUSIE AGENDA” (LIA) vindt u specifieke informatie over de LIA, zoals die door de gemeente Sittard-Geleen is opgesteld en wordt uitgevoerd. Dit op basis van het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap.

Binnen het sociaal domein zijn er vele maatschappelijke organisaties en instanties actief. Vaak op een specifiek gebied of voor een speciale doelgroep. Op de pagina “LINKS” kunt een selectie vinden van deze organisaties en instanties. Het is zeker de moeite waard om hier eens te kijken. Mogelijk staan er organisaties of instanties bij waar u met uw vraag terecht kunt of om meer specifieke informatie te vinden.

Click to listen highlighted text!